06-03-2022: Gezellig in Gulpen

Zondag, na de nachtvorst net boven nul, en al een zonnetje aan de hemel. Op klokslag negen uur komt ook Wil opdagen, fijn dat hij er weer is na lange tijd, vinden Silvio, Piet, Fred, Martin, Frans en Henk.

We gaan naar Gulpen, onderweg zien we nog een paar patrijzen die door kraaien worden geplaagd, of schrikken ze allebei van ons? Wij gaan in ieder geval door, en rond half elf meren we aan bij de Zwarte Ruiter. We nestelen ons aan ons vaste tafeltje. De stemming wordt een beetje bepaald door de strapatsen van Poetin, en nog wat missers in de levering van fietsonderdelen, reparaties aan mobiele telefoons. Goedkoop is soms ook duurkoop, helaas merk je dat pas achteraf. Maar we hebben ook een meevaller .. de kastelein dacht dat een andere groep fietsers ook bij ons hoorde, en dus alles op onze rekening. Niet dus. En dan onze fietsdoelen dit jaar ... dagje Nideggen ... dagje Route Buissonniere ... en als klap op de vuurpijl gaan we voor een tweedaagse naar Ede op bezoek bij onze Frans. Moeten we nog wel regelen, datumprikker volgt. De routeplaatjes staan verderop.

De terugrit loopt voorspoedig, fijn als bijna weer voltallige groep, en iets over twaalven na 64 km en 500 hm weer voldaan terug op honk.

De route: https://connect.garmin.com/modern/activity/8408027402

 

De rit Nideggen (100 km en 1800 hm): https://www.jouwweb.nl/v2/website/102756/editor/page/2070510

De Route Buissonniere (120 km en 1800 hm): https://www.tourclub-elsloo.nl/02-10-2021-route-buissoniere-solo