30-10-2019: Imstenrade en Avantis

Geen hoog verwachtingspatroon wat het aantal fietsliefhebbers van TC Elsloo, vandaag behoorlijk koud, om 10 uur  gevoelstemperatuur van rond de 2 graden, maar verrassend genoeg veel leden aanwezig die zich door de kou niet van de wijs lieten brengen. Van de B-groep zijn dit Huub, Sjraar, Piet J en C, Ger M, Ruud en Frans P.   

Vooraf afgesproken dat bij lagere temperaturen de ritten van niet al veel kilometers op het programma zouden staan en dus klinkt een rit naar Partij lekker in de goed afgedekte oortjes. Nu is pauzeplaats Partij op veel manieren te bereiken maar de rit die Huub vandaag had bedacht was weer van hoog geniet gehalte met alle ingrediënten die fietsen zo geweldig maken. Klimmetjes, veredelde veldweggetjes, rustige industrieterreinwegen en veel rond of op bos/heide gebieden. Verrassend ook de stukken die Huub er tussen zet, zo verrassend dat je niet in de gaten hebt ook mede door de langzaam oplopende temperatuur ook het aantal kilometers aardig begint op te lopen voor we in Partij aan de koffie kunnen. Pauzepraat veelal wat pensionado’s goed ligt; vakanties en hoe er naar toe.

Terugweg niet veel bijzonderheden te vermelden behalve dat er in Euverem het klimmetje naar Terlinden nog overwonnen wordt en hier door een weg-onderbreking nog een mooi stuk naar Banholt aan vast gebreid is geworden voor we na weer een fijne rit de thuishaven bereiken. 

Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 86 km            Hoogtemeters = 740 mtr            Gemiddelde = 22,7 km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/4207047930

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb