27-10-2019: hiep-hiep-Frans

Zondagmorgen, wonder-boven-wonder is het droog ... altijd goed om de weersvoorspelling met een korreltje zout te nemen, ofwel s'morgens toch op tijd uit de veren en de gordijnen open trekken ... Was droog, snel de kleren aan, boterham en naar de startplaats: Frans 1 en 2, Richard 2, Ger 1, Henk, Martin en in Schimmert sluit Silvio aan.

Altijd weer proberen binnen 60 km iets anders te verzinnen, vandaag een paar stukken tegen de normale rijrichting, maar uiteindelijk arriveren we redelijk vroeg al in Trintelen voor de koffie. Het is najaar seizoen, het hoeft niet meer zo hard en ver, genieten staat voorop. En vooral als de koffie-capu-thee-choco met en zonder schlagsahne door Frans 2 wordt gesponsord wegens verjaardag. We waren al beetje luidruchtig in de serre van de Bernardushoeve, dus een uit volle borst losbarstende hiep-hiep kon er ook nog wel bij.

De terugweg voerde over de Fromberg en zo, na ca. 60 kilo en 560 hoogtemeters weer op het thuishonk.

de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/4198273988

 

PS: kan het niet laten, s'avonds met kennissen lekker getafeld in - jawel - Hulsberg, in Preuverie 'In de Wiesj', een aanrader, ook om een terrasje te pikken in de zomer https://www.facebook.com/indeWiesj