26-12-2019: Zwarte Ruiter - plannen maken

Tweede Kerstdag, volle buik en een appje was genoeg om 7 man te mobiliseren voor een tussentijdse rit om het spek weg te werken: Frans 2x, Richard, Piet, Martin, Ger en Henk. Rit zonder verassingen, kijk maar op de link.

Koffie pakken we in Gulpen, bij onze vertrouwde Zwarte Ruiter, rondom ons vertrouwde tafeltje in de hoek .... tegen de kerstboom aan, versierd met glazen en bierviltjes ... wondermooi maar niet echt de kerstgedachte, hoewel .... de kalkoen en wijn winnen het tegenwoordig van de kerststal. En nog een tip, voor degenen die de kerstspullen op het zoldertje opbergen, zet de ladder goed vast, voor je het weet ga je met een gebroken iets het nieuwe jaar in.

Het nieuwe jaar, tijd om na te denken over een lang weekendje in de bergen. De Stelvio? .. moet je in je wielerleven een keertje gedaan hebben, maar wel een eind weg, en in het weekend niet verstandig om in de drukte omhoog en te moeten. Of misschien dichter bij huis en bijna net zo uitdagend, de Vogezen? en meer kans op liefhebbers. Laten we dit maar eens in de week zetten. Het begint al te kriebelen.

Linea recta naar Elsloo, waar we na 56 km mooi voor de soep aantikken.

De route: https://connect.garmin.com/modern/activity/4369062505

 

kerstboom.jpg