21-12-2019: Linne

Bewolkt 8 Gr als we vandaag thuis vertrekken naar vertrekplaats bij de kerk voor de zaterdag rit met TC Elsloo. Daar aangekomen worden we ook begeleid door regendruppels, zou het dan toch .... ? Gelukkig is dit van korte duur en zoals mijn opa altijd zei zie het positief want er valt meer regen naast je dan op je.  

Van de C groep staan aan het vertrek Erna, Toos, Jean, Lei en van de B groep Sjraar, Ruud en Frans P. en van de A groep Frans J.

Onder het mom van de kerstgedachte, en ook wel dat het een aantal van de B groep het goed uitkomt, besluiten we gezamenlijk op pad te gaan voor een rustig ritje.

Toos stelt voor  een rit naar pauzeplaats Linne waardoor ze gelijk gebombardeerd is tot routeleider wat haar achteraf gezien voortreffelijk afging.   

Weinig bijzonderheden verder te vertellen buiten het feit dat we na ca 45 kilometers, in een voor iedereen te doen tempo, weer geweldig gastvrij ontvangen werden op de pauzeplaats in Linne. Na de inwendige mens weer versterkt te hebben, wat trouwens ook wel nodig was dit in verband met de steeds sterker wordende tegenwind, gaan we goed gemutst, vooral door de diverse onderwerpen die tijdens de pauze ter spraken kwamen, onder een stralend zonnetje weer op pad richting Elsloo.  

Verrekte leuke rustige rit met dank aan Jean die gedurende de heenreis en een groot gedeelte van de terugreis het kopwerk voor zijn rekening nam en Toos die zoals ik al vermeld heb de coördinatie voor haar rekening nam en de rest van de groep voor hun prettig gezelschap. Bedankt en tot de volgende ronde.

Verder wens ik iedereen  Prettige Feestdagen en een Geweldig en vooral Gezond 2020

 

Afstand = 84 km            Hoogtemeters = 341 mtr            Gemiddelde = 22,2 km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/4355239894

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb