20-11-2019 : Neeritter/Aldeneik/Nieuwstad

 

Aan de oproep van Huub gisteren om een niet al te lange rit en geen boswegen, sluiten vandaag Pe, Ger M, Frans P en Ruud zich maar al te graag aan, ondanks dat de temperatuur rond het vriespunt ligt. Aldeneik klink goed in de oren als we vertrekken ri Kotem via de autobrug vervolgens kort stukje lang de Zuid Willemsvaart waarna we de “dijk” tot in Heppeneert volgen. Prima, ligt ook nog steeds op de route die een aantal op hun netvlies hadden staan. Inmiddels vergezelt ons het zonnetje wat Huub doet besluiten iets af te wijken van zijn plan en er een lusje Wurfeld, Gremelslo, Neeritter, Kessenich, Geistingen vooraleer we pauzeplaats Aldeneik aandoen.

Van de diverse onderwerpen tijdens de pauze is er een blijven hangen nm hoe de terugweg er uit zou moeten zien en op Huub zijn voorstel om hem zover mogelijk naar Brunssum te begeleiden werd geen weerwoord geboden. Maaseik, Kokkelert, Roosteren, Dieteren, Baakhoven, Susteren zelfs tot in Nieuwstad begelei (ij)den we Huub waarna hier onze wegen zich scheiden.

Limbricht, Gutecoven, Urmond, Stein zijn het traject dat wij nog afleggen na weer een fijne, van de koude niet veel last hebbende, rit.

Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 81 km            Hoogtemeters = 177 mtr            Gemiddelde = 24,4 km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/4269186164