25-02-2020: Uitwijken naar Sibbe

Uitgestelde rit van de carnavalszondag, vandaag (dinsdag) belooft de mooiste dag te worden van deze natte week. Met vier man grijpen we deze kans: Frans T, Martin, Richard en Henk. We moeten op tijd terug zijn voor de optochten van Aelse resp Nirbik.

Ons doel is Banholt, achterlangs M'tricht - Libeek - Mheer - Bergenhuizen - ... café gesloten! door naar Margraten ... café gesloten (poetsen of uitslapen na carnavalsmaandag?) door naar Sibbe, Café aan de Kirk waar we al eerder eens geweest zijn met de MTB. Ziet er op eerste gezicht donker uit, stoelen op de tafels ... maar de bar is vol bezet. Wat is het geval .. indrinken voor de Playbackshow om 15.11.

We zoeken ons een staantafel. Gespreksstof genoeg, de Lionstocht dit jaar vanaf Vaalsbroek, de wondere wereld van de lampen, en waarom de kleinste autoootjes 10 mille duurder worden. De thuisblijvers hebben pech, prima fietsweer, afwisselend een wolkje en mooie zonnige luchten.

Dat wetende, en met traktatie van een aanstaande opa, weer terug huiswaarts, waar we aankomen na 58 km, 475 de hoogte in en met een gemiddelde van 25.

de rit: https://connect.garmin.com/modern/activity/4589995950

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb