16-03-2020: De laatste clubrit voorlopig

Toch wel enige ongerustheid, wel of niet bewegen, in ons geval fietsen in groepsverband. De RIVM en de instanties die het kunnen weten zijn hier in ook verdeeld maar raden bewegen niet af, dus wat is wijsheid. Hub, Frans , Ruud, Ger M, Harrie, Piet en gastrijder Ger U  besluiten een ritje te maken en dit door Z Limburg.

Een rit die alle facetten in zich herbergt, vlakke stukken in een behoorlijk tempo, stukken bergop die ieder in zijn eigen tempo doet overwinnen, stukken toeristische routes die dan weer in een aangepast tempo worden gedaan, en stukken over de heide die ons nog even stil laten staan bij het standbeeld ter nagedachtenis van Nicky Verstappen. Vermeldenswaardig is toch ook nog de nog nooit eerder meegemaakte pauze, namelijk in de vrije natuur bij een bankje in de buurt van Orsbach.   

Fijne sociale rit. Mannen bedankt en tot de volgende ronde .............

Afstand = 85 km          Hoogtemeters = 783 mtr          Gemiddelde = 22,6 km/uur

PS Net als ik het verslagje wil versturen valt de mail van het bestuur van Tc Elsloo in de box. Deze gelezen hebbend kan ik alleen maar mijn waardering uitspreken over het door het bestuur genomen besluit. Inderdaad jammer maar gezondheid is belangrijker.  

Gps gegevens :   https://connect.garmin.com/modern/activity/4662992883

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb