15-03-2020: Net voor de sluiting

Onze zondagse rit, in een week waarin Corona om zich heen grijpt, en vooral ook de voorzorgsmaatregelen. Toch met acht rijders aan de start, Frans 2x, Francien, Silvio, Martin, Richard, Ger en Henk. Twee leden zijn er niet bij, uit voorzorg, alle respect voor hun moedige besluit. 

Altijd weer een uitdaging om iets nieuws of onverwachts in te bouwen. Soms is het genoeg om andersom te fietsen, in dit geval tegen de wijzers van de klok. En dat doen we vandaag .. en een ook voor mij nieuw stukje tussen Baneheide en buurtschap Prickart bij Bocholtz. In grote lijnen de heenroute: Walem - Opscheumer - Wittem - Nijswiller - Baneheide - Prickart - Huize Damiaan - Molsberg -> pauze.

De pauze genieten we in de Bernardushoeve ....... het virus is daar niet toegeslagen, een redelijk gevulde serre. Het onderwerp begint met een C.

Retour via Winthagen - Voerendaal - het smalle paadje door het veld tot aan Retersbeek - Nuth - Elsloo.

Na 64 km en 560 hm weer terug op honk. 

... s'middags heeft kabinet besloten om de horeca gelegenheden tot 6 april te sluiten, de komende 3 weken dus geen pauzekoffie meer. Dus onderweg op een bankje met mooi uitzicht de boterhammetjes nuttigen.

De route: https://connect.garmin.com/modern/activity/4660066470

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb