29-01-2020: Alleen op de wereld

Een redelijk droge dag beloofd in een natte week, dus ik verwacht een drom fietsers aan de kerk. Viel beetje tegen, maar eentje van de C (Jan), vier van de B (Hub, Frans P, Ruud en Jan C) en twee van de A (Frans J en Henk). Wordt een combi rit, een ABC'tje, Hub heeft iets in gedachten richting Aldeneik.

Onderweg kozen Jan en Frans J hun eigen weg om op tijd thuis te wezen, de rest trapte stug door met vaak de wind op de neus. en soms in de rug. Over de route niets speciaals te melden, wel viel het op dat we ons 'alleen op de fiets-wereld' voelden, kwamen onderweg nauwelijks wielrenners tegen, ik telde er zowat 6 stuks. Wat is er aan de hand? het was niet koud en droog ... bleven de mensen binnen vanwege het corona virus? maar er was toch geen negatief reisadvies naar Aldeneik?

Bij de Sjieven Dorpel gezellig aan tafel. Al snel bleek dat Hub en Jan heel wat gemeen hadden, Santiago de Compostella, jawel. De B&B's - campings en stopplaatsen gingen over tafel, ontberingen zoals gesloten pensions en slapen in koeienschuren ....

Na 84 km en een kort buitje weer terug in Elsloo .. de thuisblijvers slaan zich voor het hoofd over deze gemiste kans op een mooie rit. Hub bedankt voor de mooie route.

De route: https://connect.garmin.com/modern/activity/4491358365

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb