13-01-2020: Ritje op de 13e

Nauwelijks is de inkt opgedroogd mbt de wensen van het bestuur, voor een gezond, sportief en schadevrij jaar, kan men in de B groep hier al een kruisteken achter zetten.

Na een rustige start ook omdat de jarige job (Hub) zijn knie nog niet optimaal wil belasten slaat het noodlot plots toe op het fietspad van de Middenweg ri Wintraak voor Hub, Piet C, Ger M, Frans P terwijl gastrijder Ger U de valpartij ternauwernood kan ontwijken. Als we over de eerste schik  heen zijn en de lichamelijke schade opnemen zien we dat Hub een wondje heeft opgelopen dat gelukkig vrij snel stop met bloeden.

Zoals we verder kunnen overzien wat kneuzinkjes en blauwe plekken voor de overige drie. Materiële schade valt op het eerste oog ook mee zodat we Hub nog naar Brunssum kunnen begeleiden vooraleer Ger en Frans, toch wel enigszins aangedaan, besluiten de kortste weg naar Elsloo te nemen.

Hub toch bedankt voor het ritje, waarvan ik me kan indenken dat je je verjaardagsrit anders had voorgesteld, tot de volgende ronde.

 

De route: https://www.strava.com/activities/3008519823