24-06-2019: Ubach Palenberg tropisch

Bij de start om 9:uur vandaag de zelfde temperatuur als de datum 24 Graden, die verder zou oplopend naar 34 Graden.

Wat doe je bij deze temperatuur? Gelukkig heeft Huub al aangegeven terug van vakantie te zijn en ook aanwezig te wezen zodat we ons lot weer in zijn handen kunnen leggen. Effe schrikken als Huub aan de kerk vraag waar de rit naar toe gaat, maar gelijk daarop in overleg met Piet de oplossing voorhanden heeft.

Palenberg, bosrijk, aangepast tempo en ca 13:uur op de basis terug zijn de verdere feiten die we meekrijgen.

Achter de ruggen van Huub B en Piet C vertrekken ook Ger M, Theo J, Sjraar, Ruud, Frans P, aangevuld met de gastrijders Jan C en Harry S.

Nadeel van het opzoeken van veelal bosrijk gebied is dat het voor de schrijver, omdat hier ook meestal geen naamborden staan, het oriëntatie gevoel hem in de steek kan laten. Bij Huub en Piet heeft dit gegeven natuurlijk geen vat op en zo belanden we na ca 45 km in Palenberg. 

 Ook hier een keurige “Bäckerei” die het Zwitserlevengevoel  alleen nog maar verhoogd.  Wacht ons na de pauze nog de terugweg, terwijl de temperatuur naar tophoogte begint  te klimmen waardoor het besluit nemen zo vlak  mogelijke bosrijke route richting Elsloo te nemen waar eveneens weer geen plaatsnamen vermeld staan.

Gelukkig zijn er fietsers onder ons met een Garmin  zodat de nafietsers onderstaande link kunnen gebruiken voor het volgen van de rit.

Prima goed doordachte, aangepaste rit waar ook gastrijders Harry en Jan probleemloos mee peddelde. Mannen allemaal bedankt en tot de volgende ronde.

Afstand = 91 km          Hoogtemeters = 590 mtr          Gemiddelde = 24,2 km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/3779561139