22-07-2019: Alken

Maandag de dik verdiende rustdag in de tour maar niet voor TC Elsloo. Sjraar, Ger, Ruud, Frans P, Piet C, Joep die na lange tijd weer kan aansluiten, Lei die na lange tijd gaat proberen aan te haken en gastrijder Ger U, gaan voor een vlakke rit naar Alken. Ook Ger H en gastrijder Fred hebben ons enige tijd vergezeld. Een rit die spreekwoordelijk zo vlak is als een vloeitje. Ons clubmoto is 'samen uit samen thuis' en dat is vandaag ook van toepassing geweest, wachten waar nodig en op z'n tijd een handje in de rug. Natuurlijk Piet als coördinator en Ger M wijzen ons onder een heerlijk temperatuurtje met een lekker verkoelend tegenwindje de weg naar een mooi terras in Alken.

Hier is een van de onderwerpen van de gesprekken Henk, en we de gelegenheid te baat nemen om hem van harte beterschap te wensen namens de groep, bij deze.

Na de pauze moeten we ook Ruud complimenteren die de plaats van Ger naast Piet zonder probleem heeft overgenomen om ons door bosrijke gebieden na een dikke 100 km weer in Elsloo te doen belanden na een in mijn optiek wandel en bijklets rit. Niet onvermeld moet blijven de hand en span diensten die gastrijder Ger vandaag heeft verricht met de nadruk op hand diensten, en Joep die weer moeiteloos meefietste.

Piet bedankt voor de mooie route. Mannen bedankt en tot de volgende ronde. 

 

Afstand = 102 km          Hoogtemeters = 447 mtr          Gemiddelde = 24,2 km/uur

Gps gegevens :  https://connect.garmin.com/modern/activity/3871363745

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb