10-07-2019: Peer

Huub, Frans P, Erna, Sjraar, Ger M en gastrijder Uge B, de laatste net terug van vakantie, aan het vertrek vandaag richting Peer.

Gastrijders worden in eerste instantie vertroeteld en verwend om ze binnenboord te houden voor de club. Maar vandaag bekijkt de rest van de groep dat toch iets anders want wie kun je het beste naast Huub op kop laten beginnen, natuurlijk hij of zij die het meest uitgerust is in dit geval, juist ja, Uge. Voor een klasbak als Uge geen probleem en levert dit naast Huub samen een sterk koppel op. Frans, Sjraar, Erna en Ger kunnen lekker keuvelend achter deze twee over mooie veldwegen, fietswegen en  de natuurstukken over de heide genieten en bereiken we zo in een mum van tijd de pauzeplaats in Peer.

Buiten het feit dat we onderweg een schichtige ree ontwaren, dit we van Erna absoluut niet mochten vangen om het daarna aan het spit als hapje te verorberen, is er niets vermeldenswaard meer te melden en belanden we onder zonnige omstandigheden, na een mooie ontspannen rit op de basis terug. Mannen en Erna bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 99 km          Hoogtemeters = 394 mtr          Gemiddelde = 25,5 km/uur

Gps gegevens :  https://connect.garmin.com/modern/activity/3831683801