02-10-2019: Bree, de B mannen laten die van A een poepje ruiken

Aan de start een drukte van jewelste. Zowel C als B rijders verzamelden zich aan de kerk in Elsloo. Een dame: Toos, een voorzitter: Louwrens, een gastrijder: Fred en twee wegkapiteins: Ben en Hub. Al snel formeerde zich een gemotiveerde B-groep onder leiding van good old Hub en teamgenoten: Sjraar, Fred, Ruud, Ger M en Ger H.
Mede gezien de stevige wind, die de rit al moeilijk genoeg zou maken, werd gekozen voor een vlakke rit naar Bree. Hub voerde de groep aan via een aantal knooppunten en wist zonder garmin ondersteuning en lekke banden in Bree aan te komen. Pauze in de kroeg tegenover de kerk. Uitstekende planning, want de groep had net de koffie en de cola besteld toen het fiks begon te regenen. Prima verzorgde koffie en cappuccino met twee koekjes, een chocolaatje en dat allemaal voor de eenvoudige prijs van twee euro en tien centen. Een aanbeveler derhalve. Gelijk met het afrekenen stopte de regen. Hoe kun je  het zo plannen? Nu terug met een leuke snelheid naar Elsloo. Ruud, die zeven weken niet gekoerst had, had eventjes moeite, maar toen hij van de coach hoorde dat een super gemiddelde van rond de 27 km/uur mogelijk was, ging hij fietsen alsof iemand carbide in zijn broek gestopt had. Grote klasse! Ook de overige groepsleden lieten zich niet onbetuigd, complimenten aan allemaal! Totaal 100 km, 300 hoogtemeters en een gemiddelde van 26,9 km/uur!! en met wind!
PS. Blijkens de rit verslagen is dit het hoogst gehaalde gemiddelde van het jaar over alle groepen van de TCE. Geen opschepperij van de B-groep derhalve, als de mannen zeggen: vandaag hebben we de A-groep een poepie laten ruiken.
https://connect.garmin.com/modern/activity/4117316274

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb