" ZOEKT U EEN SPORTIEVE INVULLING VAN UW VRIJE TIJD ? "
Dan is Tourclub Elsloo de oplossing. U heeft diverse mogelijkheden om sportief bezig te zijn op een tijdstip dat u het beste past. Samen met fietsers die, net als u, niets liever willen dan lekker toeren in de buitenlucht en genieten van de mooie natuur in onze omgeving.
Ieder op z'n eigen niveau, we hebben een aantal groepen, je kunt je aansluiten bij een jouw passend niveau kwa snelheid, vlak/heuvels. Kijk maar eens op de Ritverslagen, geeft een goede indruk van de tochten en hoe we het beleven.
Wil je een keertje vrijblijvend meedoen? Neem contact op tourclubelsloo@gmail.com
 
"HEEFT U ALTIJD AL EEN TOERTOCHT WILLEN RIJDEN ?"
Spreekt de Amstel Gold Race tot uw verbeelding of is Limburgs Mooiste een uitdaging die voor jou ver weg leek ? Wil je wel eens een heuse col bedwingen in de Alpen of Vogezen in?
Kom eens proefrijden bij Tourclub Elsloo en ervaar hoe in een ongedwongen sfeer de ritten worden gereden. Samen sporten is een stimulans om het vol te houden. 
Als je vervolgens regelmatig mee gaat doen zal je niveau vanzelf vooruit gaan en zul je merken dat je de ritten makkelijker aan kan. Daartoe worden vlakke ritten met heuvelritten afgewisseld en wordt eveneens gevarieerd met de lengte van de ritten. Zodoende bouw je een goede basis op om samen met onze liefhebbers van toertochten deze tochten met goed gevolg uit te rijden.
En ben je klaar voor het grotere werk, als je wilt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb