31-08-2020: Aubel light

Zwaarbewolkt 12 graden vandaag. Meestal zijn dit geen goeie ingrediënten voor de B leden van TC Elsloo om een rit, zoals nu ook wel blijkt.

Sjraar, Ger, Ruud en Frans zijn de enige die zich melden om 10 uur aan de kerk. Richting Maasbracht naar het idee van Ger of Aubel van Sjraar zijn de opties.

Aubel wint zodat Sjraar als routeleider, gesteund door een volledig uitgeruste, na een lange vakantie weer aangesloten Ruud ons op weg helpen. Nu eens niet over de Molenweg maar via Maastricht/Eisden naar Mesch/Warsage. Hier voelen we de eerste druppels, zou het dan toch……. Gelukkig halen we achter de rug van Sjraar en Ruud droog de pauzeplaats in Aubel.

De terugweg via de afdaling naar Remersdaal, lopende tot zeg maar Teuven/Slenaken, gevolgd door de gebruikelijke weg terug tot in Beek, waar we Ruud afzetten. De overgeblevenen met een groot vraagteken achterlatend richting Elsloo. Wat heeft Ruud op vakantie uitgespookt dat hij niet alleen de hele rit op kop heeft gefietst maar zo……… makkelijk zoals we nog nooit van hem hebben gezien. Heet dit dus in bloedvorm zijn? Zou je die “bloedvorm” met ons willen delen we zijn altijd bereid je verhaal aan te horen. Rest ons nog Sjraar en de mannen te bedanken voor de prima rit. Tot de volgende ronde.

Afstand = 88 km            Hoogtemeters = 569 mtr            Gemiddelde = 25,1 km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/5467020350