29-11-2020: Eerste echt koude rit

De eerste echt koude rit van het najaar, 2 graden op de buitenthermometer maar verder droog, gelukkig. En het wordt weer een zonnige dag, dus effe door de zure en koude appel heen bijten. En dat deden Frans, Frans, Piet, Richard en Henk.

Het begin was spannend, voor Frans dan. Klokslag 9 uur nog geen Frans te bekennen, meestal is hij de man van 'just in time'. We stonden te wachten in het kerkportaal, lekker uit de wind. En uit het zicht, dus toen de ene Frans langs de kerk af kwam, en niemand zag staan ..... Surprise!

Gezien de temperatuur een rustige rit, geen gekken dingen. Wel op een andere manier door Ulestraten, een nieuw weggetje, bij Houthem het spoor over, meteen links smal weggetje, rechts onder de snelweg door en linksaf vol verbazing over de Meerssenderweg. Vlakbij en toch anders. De rest kris kras met als verste punt Mesh, het zonnetje laat zich steeds meer zien, maar gevoelsmatig lijkt het kouder te worden, of is het de koude oostenwind? Mooi na 70 km en 500 hm en 4 graden weer mooi op tijd thuis.

De route: https://connect.garmin.com/modern/activity/5889190145