13-12-2020: Twee bij Vier

Zondagmorgen, droog ca 5 graden, nog bewolkt. Op starttijd negen uur zijn we met vier: Frans J, Piet, Francien en Henk. Een rote met niet teveel hoogtemeters, de hoek van Bingelder-Schinveld is dan een goede keuze (vind ik), veel verharde weggetjes van hot-naar-haar, glooiend, geen kuitenbijters, ideaal voor een rustige winterrit.

Wat valt er over de route te melden? Twee nieuwe weggetjes, buitenkant Jabeek en de Parallelweg Schinveld, en een doorsteekje vanuit het pittoreske Terschuren over de (onbeveiligde) spoorovergang bij Laar. Maar ook een toevallige ontmoeting, bij Merkelbeek zien we in de verte een blauw vest, komt dichterbij en daar doemen Frans en Silvio op, twee bij vier. Stoppen en effe bijpraten, maar voordat we te veel afkoelen gaan we weer door, ieder z'n eigen route. Hopelijk kunnen, of mogen, we ook volgende week in klein verband samen fietsen.

Maar ik vrees het ergste gezien de snel toenemende besmettingen, vandaag 26 in de gemeente Stein !!!! Klokslag 12 uur na 66 km en 470 hm weer thuis.

de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/5950116224

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb