11-10-2020: Full House

Een mooie dag voorspeld, en dat trekt, full house vandaag. Acht man sterk, met de twee Franssen, Wil, Piet, Richard, Silvio, Martin en Henk. Onderweg sluit nog gastrijder Lou aan.
We blijven kort aan deze kant van de Maas, tot aan Maastricht. Voor de doorsteek naar Eijsden .... over de groene long? over de Maasboulevard? ... neen, we gaan over de kasseien langsaf de Ridder brouwerij, achterlangs hotel Maastricht ... en tot veler verrassing achterlangs het gouvernement (illegaal, is voetpad, vergeving). De rest tot aan de pauze in Banholt niet om over naar huis te schrijven, behalve dat gast Lou de kar vaak getrokken heeft op koppositie.
De pauze omkleed met Corona, wachten in de rij en registreren, strenge waardin stuurt onze grote groep naar de zaal waar we drie tafels nodig hebben.
En wat valt er over de praat te melden ? het nieuwe kapsel van Piet, hij loopt (en fietst) er niet mee te koop, zonder helm valt het ook niet op, maar van achteren is het wel apart, moderne snit. Tip van Piet, controleer vooraf of de tondeuse in de goede stand staat.
De sponsor van de dag was Frans van Suus en sinds kort Gus, we nemen de traktatie graag in ontvangst, en feliciteren Frans & family met deze aanwinst.
De terugweg standaard, maar op de Stoepert nog een mooi staaltje armpje-drukken-op-de-fiets tussen Lou en Martin met close finish. Mooi op tijd tikken we weer aan op honk na 62 km en weinig hoogtemeters.
Hier de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/5661730716

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb