02-06-2021: Haaren waar B en C elkaar weer ontmoeten

Prima weergegevens voor de eerste echte rit sinds we weer mogen in clubverband en in grotere samenstelling wat tevens te merken was aan de grote opkomst van de B en de nog grotere opkomst van de C-groep.

Klokslag 10 uur de C-groep al vertrekkend maar de B-groep enigszins in paniek geen Chef de Mission Hub aanwezig. Telefonisch contact zoeken brengt ook al geen opheldering (Na de rit volgt de opheldering, helaas een  “communicatiestoornis”)

Op het voorstel van Joep L, die een rit op de Garmin heeft staan ri Haaren, laatst nog gefietst met Hub, waardoor de rit toch nog een Hub gehalte aanneemt. (Wat moeten we toch zonder Hub)

Ger M, Piet J, Harrie C, Sjraar v H en Frans P zijn de volgers waarbij het eerste gedeelte langs het DSM terrein niet de schoonheidsprijs verdient, wat weer ruimschoots vergoed wordt met de nog te fietsen route tot in Haaren.

Pauzeplaats Haaren wordt tot onze verbazing grotendeels ingenomen door de C-Groep die dan toch ook een strak tempo tegen de wind hebben aangehouden. Pauzepraat het opgeloste misverstand Hub en de dagelijkse dingen van de dag.

Op de terugweg passeren we de C-groep die lekker quetly cycling met de wind mee hun weg naar de thuisbasis ondernemen. Wij van de B-groep profiteren eveneens van de wind in de rug waarbij we Harrie en Joep nog moeten complimenteren voor de nagenoeg hele rit het vuile werk voor de rest van de groep, met wisselende assistentie van Ger en Sjraar, te hebben opgeknapt. Mooie rit waarin behoorlijk werd doorgefietst, voor herhaling vatbaar. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

Afstand = 88,46 km            Hoogtemeters = 160 mtr            Gemiddelde = 26,5 km/uur

 

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/6887282613

image002.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb