7-9-2022: Koffie in Benzenrade

Op dinsdagavond druk app verkeer op het appgroep van de B-groep 'wie-o-wie'.

Onderwerp van discussie was de route van woensdag; waarheen, welke afstand en welke pauzeplaats. Geen discussie over wie de routeleider wordt, die taak komt in alle scenario's op naam van Sjraar. Met de overige verschilpunten komt de B-groep altijd wel tot een gezamenlijk standpunt. Iedereen doet een beetje water bij de wijn, met als resultaat dat we naar Baneheide zouden gaan, het worden dan ca 80 km met 400 hoogtemeters. De starttijd wordt ivm de regen uiteindelijk 09.30 uur.

Een sterke formatie, met Har, Sjraar, Toine, Ger H en Fred, gaat richting het zuiden. Op het laatste moment afmeldingen van Ger en Joep. Andy kiest voor een rustdag. Diverse wegwerkzaamheden en omleidingen waren de oorzaak dat we de route niet conform planning hebben kunnen afwerken.

Pauze in het koffiehuis in Benzenrade. De gespreksonderwerpen zijn te raden: stikstof beleid, Oekraïne, pensioenen, energiekosten en vul zelf maar in.

Op de terugweg werd het tempo behoorlijk opgeschroefd om de opgelopen tijdsvertraging en het gemiddelde wat te corrigeren. Natuurlijk alleen daar waar het veiligheidstechnisch verantwoord was.

Leuke rit met een fijne homogene ploeg, voor herhaling vatbaar.

 

Ritgegevens: 73 km, 530 hoogtemeters met een gem snelheid van 25,3 km/uur.

https://connect.garmin.com/modern/activity/9559424340

fototcekoffieh.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb