6-3-2024: Wiemesmeer - Eigenbilzen

Dinsdagavond op de groep WhatsApp van de B-groep een route gemeld rekening houdend met de dan westelijke windrichting. Op herhaling naar Wiemesmeer was de uitkomst maar in het kader van de opbouw zouden hier wel wat kilometers t.o.v. van maandag bij gefietst moeten worden dit door Harrie, Joep, Sjraar, John, Ger M, Toine en Frans.  

Om dit te bereiken doen we dit via Maastricht/Eigenbilzen alwaar we toch willen vermelden dat bij het stuk langs het Albert kanaal, de jonge goden in de B-groep, het tempo met iedere trap de hoogte in laten schieten. Wiemesmeer bereiken we na ongeveer 50 km wat inhoudt dat we op de terugweg nog maar circa 25 km voor de wielen te verhapstukken hebben. Helaas als we Mechelen naderen blijk dat we net buiten Wiemesmeer een afslag naar rechts gemist hebben en staat er in Maasmechelen maar net 60 km op de teller. Besloten wordt om via het veer in Berg a/d Maas toch het beoogde aantal kilometers aan te kunnen tikken.  

Fijne rit, kopwerk merendeel verricht Harrie gesteund door Joep, Toine en John. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

Afstand = 78 km     Hoogtemeters = 290 mtr     Gemiddelde = 23,4 km/uur

Gps-gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/14282219608

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb