6-12-2021: Met de toppers naar de Bernardushoeve

zondagavond was de weersvoorspelling nog zeer gunstig voor wat betreft fietsactiviteiten.

maandagmorgen bij het opstaan een tegenvaller voor de fanaten van de b-groep. het weer was grauw en grijs, en dat betekende op de valreep toch nog drie afmeldingen. de overige zeven (Joep, Har, Ruud, Ger H, Fred, Peter en Henk) gingen onder leiding van henk richting de Bernardushoeve. het parcours was behoorlijk heuvelachtig. in gesloten formatie werden de kilometers weggewerkt. opvallend weinig fietsers op de weg en dat betekende een extra compliment voor de toppers van de b-groep. in de bernardushoeve lekkere koffie voor eenieder en appelgebak met reuze slagroom voor henk en peter.
onderwerpen van gesprek tijdens de koffiepauze waren de nieuwe outfit en de corona perikelen. na de koffie in een sneltreinvaart met de groep terug naar elsloo om aldaar, zoals afgesproken, nog net voor half twee te arriveren.
om in de woorden van henk te schrijven: de thuisblijvers hebben weer ongelijk gehad.  a.s. woensdag herkansing. zorg dat je erbij bent.
koersinfo: 62 kilometer met 500 hoogtemeters en een gemiddelde van 25,4 km/uur.
PS: nu ik dit verslag van Fred op de site zet, klettert de regen op de koepel. Geeft een goed gevoel, dat we er vandaag op uit zijn geweest. Enne ... nog een dankje aan Fred voor zijn telkens weer supersnelle verslag. Niet alleen snel op de fiets ..
636db5a2-b2e8-4469-803e-82e9676d7c30JPG.jpg
 
 
 
 
 
 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb