4-3-2024: Zutendaal via Genk

De voorspelling meldt dat het een goede fietsdag zou worden vandaag, droog, weinig wind en later op de dag het zonnetje. Dit gegeven lokken Jan, Joep, Sjraar, Ger M, Frans en John naar de vertrekplaats voor de wekelijkse maandag-rit van TC Elsloo.

Jan had te kennen gegeven dat hij een rit op de planning had van circa 60 kilometers maar niet welke richting de rit zou geschieden. Slimme jongens onder ons, rekening houdend met de westelijke windrichting, vertaalde dit in een rit naar Wiemesmeer wat natuurlijk hun goedkeuring verkreeg.

Wiemesmeer zit wel vaker in de voorbereiding van het nieuwe seizoen maar Jan was het toch gelukt ook wat nieuwe stukjes er tussenin te breien. Waar we wel vaker tegen aanlopen is het feit dat op maandag de meeste vaste pauzeplaatsen van hun deuren gesloten houden, dus vingen we hier en op nog een aantal pauzeplaatsen in Zutendaal bot. John was de spreekwoordelijke reddende engel en loosde ons naar een vrij nieuwe pauzeplaats in het centrum.

Is er dan niets te melden over de rit ja/nee, alleen dat het een prima rit was in het kader van de voorbereiding van het seizoen. Complimenten aan Jan, Joep en Ger voor het kopwerk.

Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 65 km     Hoogtemeters = 260 mtr     Gemiddelde = 23,2 km/uur

Gps-gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/14248626056

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb