27-09-2023: Fijne rit met een treurig randje

Woensdag morgen. Op de oproep om toch een fietsrit, naar aanleiding van het tragisch en verdrietige nieuws over Hub (Hub is eergister on de terugweg van een fijne rit blijkbaar onwel geworden en overleden ...) naar de Lourdesgrot in Wiemesmeer te ondernemen kan op de goedkeuring van de volledige Hub zijn B-groep rekenen.

Bij de Lourdesgrot aangeland kunnen we na het opsteken van een aantal kaarsjes, ieder in zijn eigen gedachte, een aantal minuten alles in stilte overdenken en hopelijk verwerken.

Onvoorstelbaar hoe moeilijk het is om in deze omstandigheden een verslag te maken maar we proberen de gevoelens van de groep te verwoorden.

In Hub verliezen we een fantastisch mens in alle opzichten en een geweldig routeleider. Hub bedankt voor de geweldige ritten die je ons voorschotelde, bedankt dat we dit uit de wind achter je rug mochten doen, bedankt voor je bemoedigende woorden als iemand het moeilijk had, bedankt voor dat we dit met jou mochten ondernemen. Bedankt voor je geweldig leiderschap. Bedankt voor alles.

De ritten zullen nooit meer hetzelfde zijn maar iedere rit zul je er toch bij zijn want in ons hart hebben we een plek voor je ingeruimd.

We sluiten met een laatste groet van jouw B-groep, de leden die er vandaag bij waren: Piet C, Piet J, Jan C, Ger M, Joep L, Onno L, Fred C, Peter S, Sjraar van H, Frans P, Twan J, Henk J en gastrijder Ger U. En van degenen die er vandaag niet bij waren: Har C, Pe B, Hans S, Ruud L en Ger H.

Hier de rit: https://connect.garmin.com/modern/activity/12117601497

image06.jpeg