26-06-2023: Aubel via Schweiberg

Na de tropische temperaturen in het weekend zijn de temperatuur vandaag perfect voor een ritje Aubel via Schweiberg vinden 9 leden van de B – Groep van TC Elsloo: Hub, Piet, Joep, Ger M, Sjraar, Peter, Jan, Harrie en Frans P zijn de mannen die deze uitdaging aan gaan.

Na een vlakke aanloop met als toetje de Schweiberg zou je aannemen dit is het geweest tot Aubel maar aannames lopen ook wel eens niet parallel met de werkelijkheid, want als we de grens oversteken richting Teuven wachten hier nog wel wat pittige klim/klimmetjes op ons. Gelukkig hebben ze Aubel niet verplaats en kunnen we via een redelijk slecht binnenweggetje de pauzeplaats bereiken.

De terugweg lijkt een kopie van de heenrit in omgekeerde volgorde dus hoogtemeters in het begin en bijna vlakke uitloop. Prima rit waar het te kort aan getrainde hoogtemeters dit seizoen, wat wel verklaarbaar is, duidelijk merkbaar is maar 90 kilometers en 900 hoogtemeters vandaag is voor ons doen best aanvaardbaar. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

Afstand = 90 km          Hoogtemeters = 904 m         Gemiddelde = 22,6 km/uur

Gps-gegevens: https://connect.garmin.com/modern/activity/11430293855

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb