25-03-2024: Ubachsberg - Reijmerstok

De WhatsApp heeft zijn werk weer verricht voor de B-Groep van TC Elsloo wat inhoudt dat Jan, Harrie, John, Peter, Ger M, Ger H en Frans P zich melden voor de vaste maandagrit waar Jan ook aangeeft graag om 14:00 uur thuis te zijn wat op de goedkeuring van Harrie kan rekenen.

Met deze twee berensterken mannen op kop vertrekken we richting Catsop, en dat hebben we geweten, of ze nu al bang waren dat we de tijdslimiet niet zouden halen blijft een vraagteken, wat wel zeker is dat we op weg naar Geverik de roep van effe een tandje minder luider werd wat dan ook nu voor de rest van de rit geschiede. Omdat de schrijver niet oplette toen aangekondigd werd waar de rit ons naar toe zou brengen kon deze ook niet inschatten dat het een rit werd met de voor het eerst dit jaar beginnende hoogtemeters en we na circa 50 kilometers enigszins de langzaam leeg aan het raken tankje bij de Camping de Bosrand in de buurt van Sint Geertruid konden aanvullen. Voordeel van meerdere kilometers voor de pauze ten opzichte van na de pauze is dan ook dat deze in de minderheid zijn een dat we na circa 75 kilometers netjes op tijd in de thuishaven arriveren.

Rest ons Jan te complimenteren met de fijne rit die hij ons voorschotelde en de gehele rit zijnde kopwerk met als co pilot Harrie die dit een groot gedeelte naast Jan voor zijn rekening nam.

Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 76 km     Hoogtemeters = 564 mtr     Gemiddelde = 24,3 km/uur

Gps-gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/14574967772

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb