24-08-2022: Zutendaal

Woensdag 24 augustus 2022 : Zutendaal.

21 graden tikt de temperatuur aan als we om 9 uur richting kerk vertrekken in de hoop dat we rond 12:30 uur, voordat het tropisch heet gaat worden, weer iedereen op de thuisbasis is gearriveerd.  

Zonder Hub overleggen Harrie - Peter  - Joep  - Piet  - Onno - Frans waarheen en hoe snel de rit van vandaag er zal uitzien. Joep gaat ten rade bij zijn ritten op de Garmin maar ritten naar Banneux, Bree en Eupen gaat het niet worden vandaag. Als iemand Wiemesmeer met omweg laat vallen is de beslissing gauw genomen mede gezien het feit dat we Chrit en Sjeng van de C groep geïnteresseerd zijn. Zo gezegd en gedaan.

Onder het moto van samen uit, samen thuis bereiken we Wiemesmeer waar helaas het restaurant gesloten is en we ons natje en ons droogje in Zutendaal vinden, wat het terras betreft niet als straf ervaren wordt.

Opgrimbie is de richting die we opzoeken voor de terugweg naar de thuisbasis en we grotendeels aan het moto samen uit/samen thuis, zoals het hoort, tot ieders tevredenheid hebben voldaan. Complimenten aan de twee mannen van de C groep die zich keurig staande hebben gehouden. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 75 km          Hoogtemeters =  193 mtr          Gemiddelde = 24,1 km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/9467416705