23-11-2023: Spinnen langs kloof in France

Alweer de vierde spinning sessie, met negen leden 'aan de start': Petra, Martin, Frans, Har, Piet, Joep, Peter, Sjraar en Henk. We beginnen het te leren, Har weet nu met de afstandsbediening om te gaan. Hij heeft een mooie route gekozen langs een diepe kloof. 

De kloof is geweldig mooi, de uitzichten, een plek om nog eens terug te gaan. Maar dan moet je wel weten waar het te doen is. De instructeur van CycleMaster verklapt dat het een van de diepste canyons van Europa is, en dat het in Zuid Frankrijk is. En we zien dat we tegen de kust zijn ..... We gaan te hard om de spaarzame wegwijzers te kunnen lezen, de enige is "Prudence'. Zoeken op internet ... het lijkt er op dat we ergens in de Gorges de Verdon zitten ... ??

Na afloop blijven we met vier man plakken bij de bar, wat napraten over de verkiezingen .... die politici hebben nu toch wel heel erg duidelijk de aansluiting met de gewone man verloren, is de mening van een andere Henk achter de bar. Tot volgende week. Leden die nog willen aansluiten, zijn welkom, geef effe een seintje op tourclubelsloo@gmail.com