22-05-2023: Alken

Vrij frisse start van de rit vandaag met Piet C, Harrie C, Jan C, Onno L, Ger M en Frans P. Zonder Hub, die zich voorbereid op zijn vakantie. Piet en Jan stellen tegen de westenwind in te fietsen waardoor Alken de aangewezen plaats is. Alken is wel vaker pauzeplaats geweest met verscheidene rijrichtingen met vandaag weer een aantal verrassende wegen/fietspaden die Piet en Harrie, in een best pittig tempo, als voorrijders, tegen de wind in ons voorschotelen. Na ca. 55 km komen we aan, op het in België tot beste uitgeroepen restaurant/terras, voor de welverdiende koffie/cola.

Na de pauze brengt een beresterk fietsende Piet ons via weer een aantal onbekende fietspaden, heel soms met de wind in de rug, weer te terug op Nederlandse bodem waar een in de loop van het jaar sterk verbeterde Onno nog een kleine 22 kilometers eraan vast moet binden op weg naar Brunssum.

Prima rit weer, onder goede omstandigheden waar alleen de zon zicht niet van de beste kant liet zien. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

Afstand = 108 km          Hoogtemeters = 433 m         Gemiddelde = 26 km/uur

 

Gps-gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/11173329521

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb