20-09-2021: De B-groep heeft er zin in, naar Haaren

Forse belangstelling voor deze maandag rit. Verschillende mensen zijn nu terug van vakantie, enthousiasmerende berichten op de wie-o-wie app, en prima fietsweer zorgden ervoor dat de groep 10 man sterk naar Haaren in Duitsland vertrok: Jan, Ger en Ger, Peter, Hub, Toine, Har, Sjraar, Joep en Fred. De B-groep krijgt de smaak duidelijk te pakken! Uiteraard werden we door koerskapitein Hub weer op een schitterende route getrakteerd.
Onderweg alle tijd om bij te praten over de vakantiebelevingen en te genieten van het landschap. Pauze bij het alom bekende Cafe Zum Einsame Herzen (PS: ik wil niet teleurstellen, maar de werkelijke naam is minder spannend: Gasterij 't Berghoes). Velen van ons hebben daar nog geweldige jeugd herinneringen aan. Na uitgebreid koffie en cola drinken terug naar Elsloo.
Na eventjes een klein oponthoud zonder verdere consequenties arriveerde de groep na 96 km en 380 hoogtemeters met een gemiddelde van 26,4 km/uur weer gezond en wel in Elsloo. De groep is klaar voor de Memorial van as zaterdag, vertrek half tien. En kijk ook effe naar het ritverslag van afgelopen zaterdag, naar Blegny.
 
haarentce.jpg

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb