20-03-2023: Vise

Het heeft wat geduurd, er leek maar geen eind te komen aan het kl…..weer, maar vandaag konden we weer ondanks de minder goede vooruitzichten. Aan de opkomst te zien lieten 9 clubleden, Hub B - Joep L - Piet C - Peter S - Ger M - Hans S - Harrie C - Fred C en Frans P zich hierdoor niet afschrikken.   

Visé is de pauzeplaats die op het programma staat en die we via verschillende fietspaden aandoen. Vooraleer we echter Visé bereiken moeten we eerst nog via Eben–Emael wat hoogte meters overwinnen, in de afdaling kinderkopjes die glad geworden zijn door een kleine regenbuitje die ons hier vergezeld en het slechte wegdek over de Maas. Als we dit hebben overleefd is de pauze plaats in een mum van tijd bereikt.

Hub heeft ondertussen de groep ingeschat en besluit na de pauze de meest vlakke route richting Elsloo, met wel wat extra kilometers, in de planning op te nemen. Hub en Piet weer bedankt voor het vele kopwerk.

Conclusie: Voor een aantal een fijne rustige opbouwende rit met een aantal respectabele kilometers voor de eerste rit na lange tijd. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 75 km          Hoogtemeters = 313 mtr          Gemiddelde = 22,1 km/uur

 

Gps-gegevens: https://connect.garmin.com/modern/activity/10733776060