18-3-2024: Bokrijk/Beerenbroek/Rooierheide

Goede weersvooruitzichten gemeld voor een maandag rit van de B-groep van Tc Elsloo wat impliceert dat er 8 leden zich melden aan de startplaats.  

Jan had een rit richting Bokrijk van circa 85 km op het programma staan met als volgers Sjraar, Joep, Ger, Harrie, John, Frans en de van wekenlange vakantie teruggekeerde en weer aansluitende Peter. En dat hebben we geweten. Zonder andere te kort te doen en daar bedoel ik met namen Jan en Joep mee, kan ik het niet laten een groot compliment uit te delen aan Peter die de eerste 45 km samen met Jan in een pittig tempo, tegen de wind in voor zijn rekening nam. Chapeau. Hopelijk blijft dat zo want dan kunnen ze de zak waar de complimenten in moeten vullen, in hoeverre dit voor hun winstgevend is.

Terug naar de rit waar we normaal gesproken na ongeveer 45 km de vaste pauzeplaats op zoeken iets buiten Bokrijk, maar helaas ook hier weer op maandag gesloten. Dan maar verder zoeken, na 50 km helaas, 55 km helaas, 60 km helaas.

Dan fietsen we maar door naar Zutendaal waar we bij de rotonde al eens eerder prima ontvangen werden en de consumpties met namen de koffie en cappuccino   

van prima gehalte is en niet te vergeten het broodje ......

Elk nadeel heeft zijn voordeel in ons geval dat de rit na de pauze van iets kortere duur is zodat we na circa 80 km, voor de meesten althans, weer in Elsloo aanlanden.

Prima pittige rit, fijne fietscollega's. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

Afstand = 81 km     Hoogtemeters = 300 mtr     Gemiddelde = 24,8 km/uur

Gps-gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/14468185897

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb