16-06-2024: Rondje Koningsbos

Op vaderdag slechts 4 man aan het vertrek, wetende Ger, Frans, Silvio en Martin, en ja sommige moesten op tijd thuis zijn en zo werd een zgn thuisbrengritje om Koningsbosch bedacht.

Met de wind in de rug langs het kanaal richting Echt was het rustig peddelen, en vandaar doorgestoken naar Koningsbosch, waar we vervolgens werden getrakteerd op een stormachtige wind die nu pal tegen blies, en de benen bij de meeste deed vollopen.

Zoals al vermeld zou dit een thuisbrengritje worden waarbij Silvio geacht werd omstreeks 10.30 thuis te zijn en Frans omstreeks 11.00 uur.

Vanaf Koningsbosch ging het richting Tudderen alwaar de grens met Duitsland werd overgestoken en waarna het huisadres van Silvio al gauw in beeld kwam.

We hebben Silvio thuis afgezet en nog eventjes zijn mooie huis bewonderd, welke nu bijna helemaal klaar is, en we moesten bekennen dat het er inmiddels heel mooi uitziet.

Vervolgens werd er via het park in Sittard weer koers gezet richting Neerbeek alwaar Ger werd afgezet die helaas minder goede benen had vandaag.

Hierna hebben we weer koers gezet naar Catsop en daar Frans omstreeks 11.00 uur ook netjes op tijd afgezet, waarna er weer richting Neerbeek werd gekoerst om ook hier de rit op tijd te beëindigen na 65 km.

Ik neem aan dat het thuisfront blij was dat iedereen weer gezond en wel op het afgesproken tijdstip thuis was om vaderdag te vieren.

voor gegevens zie onderstaande link

https://connect.garmin.com/modern/activity/15943448936#