15-11-2023: Wiemesmeer via Veldwezelt

Woensdag 15-11-2023. Twijfels bij de weersvoorspelling dinsdag wat de woensdag betreft. Toch s’morgensvroeg effe gluren en jawel de weg droogt op, dus op naar de startplaats aan de kerk.

Zes fietscollega’s denken er net zo over, net zoals gastrijder Andy. Joep en Twan hadden de voorgestelde rit opgeslagen op de Garmin en konden met in hun spoor Piet J, Ger, Jan en Frans vertrekken voor een rit naar Wiemesmeer. Tot aan Veldwezelt verloopt de rit voorspoedig maar hier volgt er een groot kl….. keienpad dat uitnodigt het nooit maar dan ook nooit meer te benutten. Verder naar Eigenbilzen waar moeder natuur ons heeft bedeeld met diverse diepe, grote en lange waterplassen. Op aangeven van Jan worden we verder behoed van nog meer natte voeten waardoor we de route iets aanpassen voor we de vaste pauzeplaats in Wiemesmeer bereiken.

Na de pauze niet rechtstreeks naar huis omdat we bij het bereiken van het spoorcomplex in As er nog wat kilometers eraan vast breien.

Mannen bedankt met een bijzonder bedankje voor Joep en Twan voor het geweldig sterk optreden, met flink wat windkracht tegen, tijdens de hele rit, graag tot de volgende ronde.

PS: het leerproces wat de Garmin route bepaling betreft kunnen we langzaam als afgesloten beschouwen want de mannen op kop (beide goed overleggend) waren niet op een vergissinkje te betrappen, op een klein vlekje na.

Afstand = 85 km     Hoogtemeters = 320 mtr     Gemiddelde = 23,3 km/uur

Gps-gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/12744683103t

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb