13-05-2024: Vise

Perfect fietsweer vandaag, vonden ook Harrie, Joep, John, Pe, Hans en Frans. Toch nog enige bedenkingen met betrekking tot de melding van een misschien naderend onweer. Beraad aan de kerk levert als oplossing een rit naar Visé die Joep op zijn Garmin had opgeslagen.

Een vrijwel vlakke rit met uitzondering van een klimmetje effe buiten Eben-Emael genaamd Rue du Garage. Wij parkeren hier nog niet alhoewel we wel al het zwaarste gedeelte van de rit hebben gehad met als meevallertje de afdaling van de St Pierre. Pauzeplaats Visé is dan niet ver meer en kunnen we op het buitenterras plaats nemen.

De terugweg biedt weinig verrassingen behalve dat we die deden over de Groene Long en Harrie vanaf Itteren tot in Geulle het gaspedaal indrukt en Pe met in zijn kielzog de rest van de groep de schade probeert te beperken wat hem prima afging.

Als bij de kerk in Geulle de rust hersteld is en we de thuisbasis binnen bereik ligt kunnen we constateren dat ondanks de vermeende dreiging van onweer we weer een prima rit hebben afgewerkt. Joep bedankt voor het vele werk en Hans voor de puike prestatie vandaag.

Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 75 km     Hoogtemeters = 283 mtr     Gemiddelde = 25,1 km/uur

Gps-gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/15370571751

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb