13-02-2023: Haaren

De eerste rit van de B-groep zit in de pocket. 9 leden van TC Elsloo melden zich om 11:00 uur in plaats van 10:00 uur, dit in verband met de iets aangenamer temperatuur.

Hub B neemt Joep L - Harrie C - Pe B - Jan C - Peter S - Ger M - Hans S  en Frans P op sleeptouw voor een vlakke rustige opbouwende rit naar Haaren.

Vooraf de rit gevraagd aan de fietsers naar hun activiteiten in het nieuwe Jaar. Onderscheiden kunnen we het in drie categorieën 1: Mannen die al wat kilometers hebben bijgeschreven. 2: Mannen die gespind hebben en categorie 3 Mannen die nog geen enkele kilometer gemaakt hebben. Vooral die laatste groep hebben Hub via de groepsapp al laten weten in te zijn voor een rustige, vlakke rit van circa 65 kilometers. Tijdens de rit is toch wel merkbaar wie waar staat en moet het principe samen uit samen thuis een enkele keer worden toegepast. Conclusie: in de winter bezig blijven levert altijd voordeel op. Voor de eerste kilometers prima leuke route. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.     

 

Afstand = 74 km          Hoogtemeters = 258 mtr          Gemiddelde = 23,8 km/uur

Gps-gegevens: https://connect.garmin.com/modern/activity/10502317806

 

img_9410jpg.jpg