13-02-2022: Imstenrade

Zondagmorgen, in het begin nog koud tegen de nul, en gaande de rit fris door de wind maar lekker door het zonnetje. Dan dat ervoeren Silvio, Frans, Martin, Ger, Piet, Fred en Henk.

Starten tegen de wind, we gaan naar Imstenrade. Via Griezegrubbe en Vink naar Weustenrade, en iets verderop steken we over een schijnbaar doodlopend weggetje in, een poortje, en we zitten op het bekende fietspad richting kasteel Terworm, mooi achterlangs naar Welten. Benzenrade en de Kleikampsweg omhoog naar de oude vroedvrouwenschool, Imstenrade.

Toe aan koffie bij de Bernardushoeve. Mallorca gaat helaas niet door, te weinig animo uiteindelijk. Wat dan ... een tweedaagse Eifel en/of Veluwe? Wat we zeker gaan doen is een dagje Nideggen en mss ook Route Buissoniere. Waar gaat de voorkeur naar uit? we gaan een appje sturen. En de extreme trainingsarbeid van Nils vd Poel .... Piet haalt de schouders op, een 160 km dagje vv Nideggen of Simonskall halen sommigen de schouders bij op.... een paar jaar terug. Naar mate de groep ouder wordt gaan er ook kilometers af. Reden te meer om dit jaar het ervan te nemen.

Terug linea recta, en na bina 60 km en bijna 500 hm voor twaalf weer terug op Elsloo.

https://connect.garmin.com/modern/activity/8288430092

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb