12-07-2023: Peer

Onder bewolkte hemel en een strak windje staan vandaag 9 gegadigden om 9:30 uur aan de kerk voor een rit naar Peer.  Hub, Joep, Twan, Ger, Harrie, Piet, Ruud, Sjraar en Frans behoren tot de vertrekkers.

Sjraar en Ruud hadden al aangegeven via de WhatsApp een uurtje mee te fietsen een besluiten na circa 25 km de terugreis te aanvaarden. Voor degene die denken wat is dit nu, hier komt de oplossing. Sjraar mocht van de jarige Carla dat uurtje meefietsen (wat lief en gefeliciteerd). Ruud sluit, zoals al was aangegeven, bij Sjraar aan om samen de terugweg te aanvaarden.
Terug naar de realiteit wat inhoudt dat we nog 25 kilometer tegen de wind in moeten bikkelen, gelukkig voor de meerderheid van de groep achter de ruggen van een stelletje sterke kopmannen met namen als Hub, Joep en Twan.

Na de inwendige mens versterkt te hebben, op een prima terras, komt het goed van pas dat we de wind in de rug genieten en we zo lekker ontspannen de kilometers onder onze wielen zien oplopen, tot in Sittard Hub zijn weg naar Brunssum inslaat, wat inhoudt dat we de rest van de kilometers op eigen kracht tegen de wind in moeten harken en we de beentjes langzaam maar zeker beginnen te voelen als we terug in Elsloo arriveren. Prima rit weer. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 112 km          Hoogtemeters = 311 mtr         Gemiddelde = 24,5 km/uur

Gps-gegevens: https://connect.garmin.com/modern/activity/11543996609

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb