11-10-2023: Vise

Woensdag. Mooi aantal deelnemers van de B en de C groepen vandaag bij de startplaats van TC Elsloo. Door de B-groep werd gisterenavond al gecommuniceerd met als resultaat een ZW richting met pauzeplaats Vise, zodat de mannen met een Garmin dit al kunnen inladen. Vise is wel vaker pauzeplaats maar het terras is nu allen nog maar te voet te bereiken en dit door rigoureuze weg-werkzaamheden die al 2 jaar bezig zijn.

Om Vise nu te mijden zou te ver voeren want dan zouden we het enige hindernisje het lang lopend klimmetje van Saint Pierre missen waar toch effe de krachten gemeten moesten worden. Verder zijn er niet veel bijzonderheden te melden behalve dat we de terugweg gedeeltelijk over de groene long afwerken, wat persoonlijk niet mijn voorkeur geniet maar dit terzijde.

Je zou haast vergeten wie er van de B-groep aanwezig waren maar dit zijn de volgende klasbakken in willekeurige volgorde Pe, Harrie, Joep, Twan, Ger en Frans. Complimenten vandaag voor een bijzonder sterk rijdende Pe die niet van kop af te krijgen was, geassisteerd door wisselende beurten van de rest van de groep. Al met al een fijne rit onder prima weersomstandigheden, misschien iets aan de korte kant, voor de tijd van het jaar. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 77 km     Hoogtemeters = 290 mtr     Gemiddelde = 25,1 km/uur

Gps-gegevens  : https://connect.garmin.com/modern/activity/12271529614

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb