08-09-2021: Naar de ijssalon in dremmen

Drukte bij de start aan de kerk: 18 man en 2 dames. de b-groep vertrekt met 8 kleppers. Dat zijn in willekeurige volgorde hub, ger h, joep, har, toine, piet, sjraar en fred.

Joep en Piet hadden privé verplichtingen en moesten derhalve op tijd weer thuis zijn, natuurlijk geen probleem voor de groep. Twee opties aan de orde: wat sneller rijden of de geplande rit inkorten, unaniem werd gekozen voor een kortere rit. Het eindstation bleef ongewijzigd: Dremmen in Duitsland. Geloof het of niet: koffie met koekje voor 1 euro 75 cent bij de ijssalon tegenover de kerk. En dan nog een keer, geloof het weer of niet: in de middle of nowhere kruisen ons twee coureurs in een TCE outfit: Frans Tummers en Silvio van Gool (beiden van de a-groep). Het aanbod om met onze groep mee te fietsen werd door de heren vriendelijk afgeslagen, gaan wij wellicht te snel?

Rest nog om onze route goeroe Hub te complimenteren voor het probleemloos ad hoc omschakelen naar een kortere route dan oorspronkelijk gepland. Daarbij werden we getrakteerd op ontzettend veel, geheel autovrije wegen. Perfect hub, daar smullen we van.

 

Voor de statistiek: 79 km, 330 hoogtemeters, met een gemiddelde van 26,1 km/uur

https://connect.garmin.com/modern/activity/7450237342

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb