05-10-2022: Hoeselt

Prima weersomstandigheden, op de wind na, voor een vlakke rit naar Hoeselt. Hub, Petra, Toine, Ger, Ruud en Frans zijn de vertrekkers van de B-Groep van TC Elsloo. Eerlijk worden de taken op kop verdeelt tegen de felle wind in, nou ja eerlijk.

Hub en Petra moeiteloos van af de start tot Hoeselt (ja jullie lezen het goed) op pole positie en de overigen harkend zoveel mogelijk hiervan profiterend. Opvallend de vele veldwegen die we aandoen voor de pauze terwijl we de buitengebieden van de welbekende dorpen passeren zoals Besemer, Gelik, Munsterbilzen, Hoelbeek, Waltwilder, Martenslinde en Alden Biesen.

Na de pauze hetzelfde verhaal met Hub en Petra, die ook hier het kopwerk niet schuwen, over de weer opdoemende veldwegen van de buitengebieden van Grote Spouwen, Rosmeer, Veldwezelt, Smeermaas, Neerharen Maasmechelen en zo richting vertrekplaats Elsloo. Waarheidsgetrouw moeten we wel vermelden dat op de terugweg de wind ons op een aantal plaatsen zich als bondgenoot aandiende. Maar als het tankje voor de pauze al heel wat heeft geleden kun je dit gegeven alleen maar omarmen.

Al met al weer een prima verrassende rit. Mannen en Petra bedankt en tot de volgende ronde.

Afstand = 90 km          Hoogtemeters =  508 mtr          Gemiddelde = 24 km/uur

 

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/9734041633

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb