04-10-2023: Hoeselt

Met gemengde gevoelens melden zich Piet, Pe, Harrie, Ger, Joep, Henk, Twan en Frans van de B-groep voor een rit die naar Hoeselt zou gaan. Met drie mannen die de rit op de Garmin hebben staan zou je zeggen dat dit geen probleem kan opleveren.

De aanloop verloopt ook voorspoedig totdat de heenrit en de terugrit, tussen Bilzen en Hoeselt, zich kruisen en we een keer of drie moeten overleggen hoe nu verder terwijl we in gedachten de glimlach van Hub op ieders netvlies is geportretteerd. Gelukkig zien we het plaats bordje Hoeselt met de richting aanduiding en kunnen we langs een drukke weg alsnog de pauzeplaats bereiken.

Voor aanvang van de rit hadden we besloten op de terugrit de plek des onheils, waar de familie Bohnen een bloemstuk had neergelegd, wij als laatste eerbetoon aan Hub en ter afsluiting van een fantastische, onvergetelijke en niet te evenaarden hoofdstuk helaas moeten afsluiten maar dit doen, met heel veel trots en ontzettend dankbaar dat we dit als B-groep mochten meemaken. Als B-groep moeten we helaas aan een ander hoofdstuk beginnen maar niet voor we de laatste keer je groeten, zoals we bij het afscheid bij ieder rit deden met de woorden BEDANKT HUB voor alles.

Mannen bedankt, vooral Joep, Harrie en Frans voor het kopwerk, en tot de volgende ronde.

Afstand = 100 km     Hoogtemeters = 500 mtr     Gemiddelde = 24,3 km/uur

Gps-gegevens  : https://connect.garmin.com/modern/activity/12171494821

 

img_0365jpg-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb