04-01-2024: Oliebollen eruit spinnen

De eerste spinning-les van het nieuwe jaar, voor George en Harry misschien wel aanleiding om aan te sluiten bij de groep, geweldig. Ze treffen de inmiddels ervaren spinners Sjraar, Frans, Petra, Piet, Harrie, Joep, Francien, Pierre, Martin en Henk. Samen een record deelname van 12x. Francien neemt weer het voortouw en zet ons aan de gang. Wellicht onbewust, maar het eerste nummer begon met 'There's an old man sittin' next to me ' (PS was The Piano Man van Billy Joel) , deelnemers met gespitste oren gooiden er meteen een schepje bovenop. En dat schepje was ook wel nodig om de extra onsjes of pondjes calorieën van oliebollen en wafels eraf te zweten.

We werden aan het nog op het verkeerde been gezet, Francien riep 'we zijn er bijna' iedereen gooide de laatste reserves in de strijd, en toen kwam de aap uit de mouw, we hadden 'nog 4000 meter' te gaan, en de voldoening was des te groter.

Het was weer een fijne les met dank aan Francien, en gezellig met kleedkamer lol, en afsluitend een kopje koffie of fris aan de bar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb