03-05-2023: Linne

Woensdag. Prima weersomstandigheden vanmorgen op het brutale ONO-windje na die we dan ook tegen hebben richting Linne wat ons met een beetje fantasie deed denken aan een bekend liedje maar dan de tekst een beetje aangepast .... Boudewijn de Groot over die eenzame fietser die tegen de wind opbokst.

Hoe sterk zijn de fietsers van de B groep die kromgebogen gelegen over het stuur achter de ruggen van Hub B en Harrie C, in een meer dan pittig tempo, de weg naar Linne vindt. De volgers zijn Sjraar v H, Ger M, Henk J en Frans P.

Onderweg passeren we en fietser die aansluit bij de groep, die na later blijkt connecties had met onze club. Als Henk hem heeft bijgepraat verschijnt hij iets onbeholpen op de koppositie en moet onze Harrie zijn plaats afstaan, aan zoals we pas later begrepen, een andere 'Harrie' namelijk Henri Delnoye.       Zodat hij met de nu pas laat herkennende Hub wat herinneringen kan ophalen. Bij een enkeling onder de groep bekend als oud/oud voorzitter van onze TC Elsloo. Erg treurig waren we hier niet om want het tempo werd hierdoor beduidend minder. Als oud/oud voorzitter Henri zijn eigen weg vervolgt en de slagorde van de groep weer hersteld is wordt het weer buffelen tegen de wind tot in Linne. Na de pauze een totaal ander beeld relaxt genietend van de merendeel wind in de rug. Als ik de geluiden in de groep op het einde van de rit goed heb beluisterd was dit weer een rit met een hoog genietgehalte wat de gefietste omgeving betrof.

Beslist een rit voor herhaling vatbaar. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 92 km          Hoogtemeters = 240 m         Gemiddelde = 25,2 km/uur

Gps-gegevens: https://connect.garmin.com/modern/activity/11036970687

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb