03-04-2022: Zonnig rondje Kanne

Zondag, en met recht. Na een paar winters koude dagen, en natte in het verschiet, een dagje volop in de zon. De thermometer op het terras gaf bij vertrek 0 graden aan, maar in het zonnetje voelt dat toch beter. Met vier aan de start, Piet - Martin - Frans en Henk. Frans nog met de nasleep van een C-besmetting, dus we houden het vlak. Op de Molenweg van Meerssen tot bij Eijsden veel tegenliggers, van de Volta-Limburg classic voor tourfietsers. Via Eijsden binnendoor strak langs de Maas naar Visé, en aan de andere kant ook weer strak naar Lanaye en Kanne voor de koffiepauze.

Het was windstil, de zon aan de hemel, dus we pakken het terras. Heeeerlijk. We babbelen over van alles en nog wat, over ons weekendje Veluwe, datum prikken dagje Nideggen en Bousonniere, over scharreleieren en Frans over ... zijn nieuwboren kleinzoon Vince. De terugweg voerde over de enige helling van vandaag, de Kruisberg. Tevreden en voldaan na 66 km terug in Aelse.

En hoe ging het met de post-C Frans? Hij gaf geen kik (doet ie nooit) en bleef meer dan mooi in het wiel, hij is weer helemaal in orde, de quarantaine heeft hem blijkbaar goed gedaan.

 

de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/8572864178

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb