02-03-2022: Maasbracht

Als dinsdagavond de whatsapp tamtam, de aanmeldingen voor de rit van woensdag met een verzoek om 14:00 uur terug op de basis te zijn is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Hub vergewist zich uit welke hoek de wind waait en komt tot het besluit dat Maasbracht voor vandaag de geschiktste rit zou zijn. Sjraar, Toine, Ger M, Frans, Harrie en Pe zijn de volgers.

Voor de lezers en volgers die er vanuit gaan Maasbracht linea recta zitten fout want we maken veelvuldig gebruik van de veelal autoluwe, niet vaak gebruikte, buitengebieden zoals Meers/Maasband, Obbicht/Harrecoven, Ohe en Laak/Laak/Stevensweert voor we in Maasbracht aan een gesloten deur komen bij café ’t Wiel. Uit nood geboren zetten we de terugweg in richting Echt waar we de door de C groep, een aantal weken geleden gefietst en beschreven “bladerenweg” benutten. Bakkerij Bart in het centrum van Echt brengt als pauzeplaats de oplossing. Hier een korte pauze genoten en de meest gebruikelijke weg langs onder andere het “Sterrebos” in Holtum en zo verder naar Guttecoven waar Hub afzwaait naar Brunssum en wij uitvalbasis in Elsloo opzoeken.

Vermeld moet wel nog worden dat er maar een lekke band te noteren viel en het sterke fietsen naast Hub van Sjraar, Toine en Harrie. Mannen bedankt en tot de volgende ronde.

 

Afstand = 70 km          Hoogtemeters = 155 mtr          Gemiddelde = 24,8km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/8385925797

 

image001-1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb