Nieuwe gezellige tussenstop

Zondagmorgen half negen, niet koud, nog wel bewolkt maar moet zonnig worden, hopen we. Wie zijn 'we': Piet, Silvio, Frans T en Henk. Horen van Frans en Silvio over de avondrit van woensdag, zeikenat geworden, hagelstenen, om niet meer te vergeten.

Waarheen gaan wij? richting Aubel. De aanloop via Gulpen en Teuven naar Remersbeek, waar we voor de kerk langs de lange klim naar Hagelsteen pakken. In Aubel de weg naar Bushaye ... bij ValDieu het dal in en omhoog naar Neufchatteau, en lekker omlaag Warsage. Pauze in Mesh, drukte van belang door een bourgondische landmarkt. We pakken aan de rand van het dorp een nieuw terrasje, bij herberg 't Koffer. Mooi omsloten, gezellig, goeie koffie en appelvlaai. Binnen lijkt de tijd 50 jaar te hebben stilgestaan, een aanrader voor volgende keren. We babbelen over caravans, de activiteit in kader van ons jubileum op 23 september.

Na deze ruime pauze weer linea recta naar Elsloo, waar Silvio het tempo aangeeft en ons uit de wind zet (bedankt), waar we na 80 km - 700 hm en ruim 26 in 't uur arriveren.

En hier de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/3001241552