Over ons

Tourclub Elsloo werd opgericht in het najaar van 1978 door een 30 tal enthousiaste fietsers. De herkomst van de leden is divers, van Brunssum tot Urmond en Ulestraten. Het ledental van de club schommelt de laatste jaren tussen de 50 - 60 leden. Ook dames zijn lid van onze club en zijn vertegenwoordigd in alle groepen.

Er zijn meerdere dagen dat gefietst wordt, op maandag - woensdag - zaterdag en zondag. Kijk op ons rittenprogramma.

We hebben een aantal niveaugroepen, iedereen kan naar zijn of haar niveau of ambitie terecht. Er is een groep die vooral het meer vlakke landschap opzoekt. Een andere groep trekt vooral ook de heuvels in. De snellere groep rijdt vooral op de zondagmorgen en de woensdag-avond, en trekt er in de herfst en winter met de MTB op uit.

Periodiek wordt er een langere tocht gereden naar bv Eupen, Banneux.

Het hoogtepunt elk jaar zijn de meerdaagse tochten, bv driedaagse naar de Veluwe, en weekendje in de Vogezen of Alpen onder begeleiding van eigen route leiders prachtige tochten te maken.

Alles onder het motto "Samen uit, Samen thuis".

Uiteraard wordt tijdens onze tochten ook de tijd genomen voor een kopje koffie onderweg.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Sluit vrijblijvend aan bij een van onze ritten, proef de sfeer en kijk of het je bevalt. Stuur een mailtje naar tourclubelsloo@gmail.com of bel met 0637445377.